Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Пам’ять з болем в серці

Останній зимовий місяць багатий на події, а також на визначні дати, які згадують українці. На превеликий жаль, є дати, омиті людською кров’ю. Одна з них – 15-те лютого – День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. День виведення військ з Афганістану, який і сьогодні має відголоски своїм болем та втратою, хоч з того моменту пройшло уже тридцять років.

12-го лютого в гуртожитку нашого коледжу за ініціативи вихователя Тихопія П.М. відбулася зустріч студентів із учасниками бойових дій на території Афганістану та Єгипту, які у своєму житті на власні очі побачили, що таке справжня війна. Запрошеними були колишні воїни – Тосік Микола Іванович та його товариш Бондаренко Микола Федорович. Під час спілкування гості ділилися спогадами, а студенти почули чіткі та змістовні відповіді  на свої запитання.

Студентка землевпорядного відділення Хилько Анастасія вразила присутніх зворушливим віршем, який вона із задоволенням прочитала для аудиторії.. Зустріч завершилася чаюванням, під час якого ще довго не вгасали спогади про бойові дії та роздуми про буденне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up