Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Вічна пам’ять герою

Сьогодні, 10 лютого 2019 року, весь колектив Бобринецького коледжу ім.В.Порика БНАУ вшановує пам’ять про загиблого героя під час АТО на сході України, випускника нашого навчального закладу 2007 року, Ігіта Сагателовича Гаспаряна.

Ігіт Гаспарян, боєць 17-го батальйону територіальної оборони Кіровограда, старший матрос, загинув 10 лютого в с.Майорськ Донецької обл. (неподалік Горлівки) під час боїв із сепаратистами. Поховали Героя в рідному селі Червонопілля Бобринецького району. Указом президента України №473/2015 від 13.08.2015р. «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Позивний молодого бійця – «Армані». Він був справжнім патріотом України. Він любив українську землю, був вірний їй та першим пішов на її захист. Нажаль, у 28 років перестало битися серце енергійного, щирого, відвертого та активного молодого чоловіка. Але пам’ять про нього буде жити вічно. Слава нашим героям!

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up