Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Виховна година до Дня працівників сільського господарства

16 листопада 2018 року в актовій залі коледжу зібралися викладачі і студенти з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства України. Багато свят у нашому календарі, але День працівників с/г гідні особливої уваги за своєю важливістю і значущістю. Неабияке відношення до даного свята має наш навчальний заклад, адже Бобринецький коледж БНАУ готує фахівців аграрної сфери.



З вітальним словом до учасників святкового дійства звернувся директор коледжу Чорний Олег Вікторович, який побажав усім міцного здоров’я, щедрих врожаїв, вагомих здобутків, миру, невичерпної енергії та професійної удачі. До привітань долучилися і студенти коледжу, які забезпечили гарний настрій своїми віршами, запальними танцями, музичним вітанням та творчою життєрадісною атмосферою. Захід супроводжувався відео фрагментами, слайдами із практичних занять студентів.

Були підведені підсумки проведення предметного тижня. Директор коледжу відзначив грамотами академічні групи і студентів відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» активну участь у предметному тижні циклової комісії агрономічних дисциплін, а також нагородив їх фруктовими букетами і солодощами.

У святково прикрашеній залі, виховна година пройшла в невимушеній та радісній атмосфері, пісні, вірші та танці знайшли схвальний відгук у серцях глядачів. Свято вдалося на славу. Захід підготували викладач Мирненко А.О. та художній керівник Прокопенко В.М.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up