Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Майстер – клас «Дослідження нітратів у питній воді».

         Незабутнє враження на студентів склав майстер – клас «Дослідження нітратів у питній воді». Мета: дослідити вміст нітратів у зразках питної води; розкрити шляхи їх надходження до організму людини; охарактеризувати їх шкоду для людини та запропонувати практичні рекомендації по зниженню вмісту нітратів у питній воді.

          Студенти під керівництвом викладача «Основи екології» Музики В.В. мали можливість власноруч за допомогою індикаторних смужок провести вимірювання вмісту нітратів у досліджуваних зразках питної води. Учасники майстер – класу сформулювали висновки на основі одержаних результатів та порівняли з вимогами нормативних документів. Дослідження показало, що найбільший вміст нітратів міститься у колодязній воді, зі свердловини та джерельній воді. У бутильованій воді, очищеній на фільтрах та водопровідній воді не виявлено жодних перевищень гранично допустимих концентрацій.

       

Викладач Бадиця С.Л. розповіла про технологію очищення води за допомогою фільтру «iSpring» та продемонструвала відеофільм.

         Студенти Сендзюк Віталіна та Стеценко Надія  підготували повідомлення про воду. Учасники зібрання були активні, ставили багато запитань. Підготували і провели майстер – клас викладачі Музика В.В. та Залуженко В.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up