Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

В барви осені вплітаємо вдячність Вчителю

Святкові привітання з нагоди професійного Дня працівників освіти розпочали погожий осінній    день 5 жовтня 2018 року у Бобринецькому коледжі ім.В.Порика Білоцерківського НАУ. Всі працівники і студенти зібралися в актовій залі, де учасники художньої самодіяльності приготували святкову програму.

У віночок творчих виступів вплелися і привітання від викладачів у дуеті чи колективно із студентами. Така співпраця наставників і молоді в нашому коледжі давно є традиційною  в усьому, як у навчанні, так і під час відпочинку. Так, Бадиця С.Л. та студентка Тороп В. приготували художнє читання,

Романова Н.М. та її донька Анастасія представили спортивно-силову програму з гирею та гімнастичним обручем,

Бондаревська Т.Г. та студенти-активісти  заспівали  пісню-шарж з життя групи,

Прокопенко І.П.  з пісенним оформленням подарувала  відеомонтаж про захоплення викладачів під рубрикою «≠непростовикладач≠»

З нагоди професійного свята заступник директора з виховної роботи Андрєєв В.І. від адміністраціі коледжу вручив викладачам грамоти та подяки.

Гостя, солістка районного Будинку культури Тетяна Базилевич, щиро вітала усіх присутніх зі святом і в подарунок приготувала дві пісні.

Ведучі, студенти Голуб Олег та Пастушенко Владислав, пам’ятно, з почуттям гумору та від душі розсипали грайливі блискітки: побажання, коментарі, представлення.

Осіннє золото, розсипане для викладачів у вигляді привітань від студентів, осяяло педагогічний шлях і ту життєву дорогу, яку обрав кожен Вчитель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up