Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Гостинно зустрічала Херсонщина.

З 14 по 18 травня на базі навчально-практичного центру ВСП “Новокаховський коледж ТДАТУ” студенти ІІІ-х курсів, відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» проходили навчальну практику з дисципліни «Плодоовочівництво» під керівництвом викладачів: Чемериса Ю.Л., Музики В.В.

Завідуючою навчально-практичного центру Гордецькою М.Л. були організовані екскурсії до ДП «ДАФ ім. Солодухіна», ДГ «Новокаховське Нікітського ботанічного саду», ПАТ«Кам’янський» на яких студенти ознайомилися з технологічними процесами вирощування, догляду, зберігання плодоовочевої продукції та особливостями крапельного зрошення.

У вільний час студенти відвідали музей м. Нова Каховка, паркову зону, відпочили біля річки Дніпро. З яскравими враженнями приїхали з біосферного заповідника «Асканія Нова».

З задоволенням, в 6 годин ранку виходили  студенти на ранкову зарядку.

Між командами коледжів відбулася дружня зустріч з волейболу.

В гарному, дружньому, веселому колективі було обговорено життя студентсва.

Для викладачів завідувач НПЦ Гордецька М.Л. та викладач Тайлакова О.В. провели мітап «Вікіпедія & Агроколедж», на якому ознайомили з можливостями Вікіпедії та розповіли про новітні досягнення педагогічного колективу ВСП «Новокаховський коледж ТДАТУ».

І на завершення студенти побували в  навчальному закладі, відвідали навчальні аудиторії, лабораторії, зацікавились діючою виставкою педагогічного досвіду і творчості молоді.

Повернулися з незабутніми враженнями, листом –  подякою і сертифікатами про проходження навчальної практики.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up