Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини.

— Василь Симоненко

Вітаємо з весною!

«Вітаємо з весною!» – саме так студенти назвали вітальну програму, присвячену жіночому Дню. Цьогоріч погода дивує сюрпризами: ми березень зустрічаємо морозним і засніженним. Та календар повідомляє, що надворі – весна, яка поєднується з коханням, чарівністю, життям, вічністю і красою. «Весна у нас цілий рік, – зауважив  ведучий свята Владислав Пастушенко, – бо ж поряд завжди милі і ніжні, кохані і  порядні, розумні і щедрі одногрупниці, студентки, викладачі, наставники і порадниці». Цю думку розвивав у квіткових слайдах на екрані студент Микола Берещенко, який створив презентацію.

Вітання линули від учасників вокального гуртка «Імідж» : Юлії Іванової, Анастасії Хилько, Марини Свіріпи, Вікторії Тороп. Хореографічні композиції від народного аматорського хореографічного ансамблю «Натхнення» подарували глядачам романтичну насолоду. Сюрпризом став виступ викладача Володимира Олександровича Винника, який піснями привітав колег-жінок і усіх дівчат.

З вітальним словом виступив директор коледжу Олег Вікторович Чорний і в переддень жіночого свята побажав:

Щоб у день цей весняний

Всім усміхались квіти й люди,

Щоб щастя й мрії завжди поряд йшли,

Здоров’я і любов цвіли повсюди.

Кажуть, стан душі людини передають її очі. Художні керівники коледжу Прокопенко В.М., Квашенко Ю.В., Бадиця С.Л. з яскравим вогником у очах задоволено обговорювали виступи учасників і захоплено та  натхненно ділилися планами на майбутні заходи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up