Любов виникає з любові; коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю.

— Григорій Сковорода

Вклонилися подвигу заради миру на землі

Пам’ятати про тих, хто віддав своє життя за волю і незалежність рідного народу, краю, держави або ж волею долі був призваний виконувати інтернаціональний обов’язок за межами України – є не лише данина пам’яті, а й шана всім, живим і загиблим,  за подвиг в ім’я миру й добробуту на всій землі.

 Вже стало традицією в день виводу радянських військ із Афганістану згадати про тих, хто не повернувся із тієї, не нашої, війни та почути слова вдячності на адресу живих воїнів-афганців, серед яких були й випускники Бобринецького коледжу.

15 лютого 2018 року у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди цієї події. На зустріч були запрошені  студенти ІІ курсів відділень “Виробництво і переробка продукції рослинництва” та «Землевпорядкування» разом з викладачами Чорною С.М., Бадицею С,Л., Музикою В.В.. В урочистій частині взяли участь в.о. обв’язки голови РДА  Сопільняк Л.О., заступник голови Районної ради Сабліна Н.А., І заступник міського голови   Висоцький В.І., комісар Бобринецького районного військкомату Капітоненко М.П. , голова районної Спілки ветеранів Афганістану  Тосік М.І.  Концертну програму приготували аматори РБК. Завершився захід покладанням квітів до пам’ятного знаку загиблим воїнам-афганцям. Низько схилила голови молодь коледжу перед безсмертним подвигом тих, хто зовсім юними відійшли у вічність, виконуючи свій військовий  обов’язок далеко за межами рідної домівки.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up