За шмат гнилої ковбаси у вас хоч матір попроси, то оддасте.

— Тарас Шевченко

Славний ювілей!

     Кажуть, що зорі віщують народженій людині її характер, долю і талант. Напевно, надвечір’я Богоявлення Господнього було особливо яскравим і прихильним у ту мить, коли на світ зꞌявилась прекрасна людина –  Гольша Іван Володимирович.

    Саме він у ці січневі дні святкує свій славний 60-літній ювілей . Іван Володимирович добрий фахівець, педагог за покликанням, людина, яка віддала нашому навчальному закладу  понад 40 років життя, плекаючи покоління за поколінням.

    Коли пройдено трохи більше, як половину життєвого шляху, коли струни душі вже бриніли і радістю і смутком, і болем і любов’ю, зберегти рівновагу у житті допомагає невгасима енергія душевного тепла, справедливості і надії, яка так глибоко залягла в душу.

    Повсякденна копітка викладацька та тренерська діяльність вимагає повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Із честю Іван Володимирович заслужив глибоку пошану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання і досвід, але й тепло своєї душі.

   Тож нехай, шановний ювіляре, у ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі — підтримка, в серці — світло від людської вдячності. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а поруч панують любов, злагода та добробут на многая і благая літ!

Сьогодні рівно шістдесят у Вашому житті минає,
А скільки їх ще на шляху, про це ніхто не знає,
Тож зичимо в здоров’ї вік довгий прожити,
Щоб колег на сторіччя могли запросити,
Щоб у мирному небі Вам сонце всміхалося,
А всі Ваші мрії та плани збувалися,
Хай здоров’я, щастя і достаток
Сиплються, як липи цвіт,
Хай малює доля з буднів свято,
А Господь дарує ще багато літ!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up