Виховуючи свою дитину, ти виховуєш себе.

— Василь Сухомлинський

Методичні посиденьки циклової комісії землевпорядних дисциплін

       Практична підготовка студентів є важливою складовою освітнього процесу. Навчальні практики наближують студентів-землевпорядників у процесі навчання до майбутньої професії, ознайомлюють їх з професійною діяльністю, сприяють розвитку здібностей та навичок. Адже сучасна землевпорядна служба потребує фахівця з професійною підготовкою, практично зорієнтовану людину, яка вміє і теоретично розмірковувати, і практично матеріалізувати задумане для виготовлення землевпорядної документації.

        З метою підвищення ефективності проведення навчальних практик 18 січня 2018 року викладачами циклової комісії землевпорядних дисциплін були проведені методичні посиденьки на тему «Організація та проведення навчальних практик спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» на якому розглядалися такі питання:

  1. Зміст навчально-методичного комплексу на прикладі навчальної практики «Теодолітне знімання», доповідав викладач Бондаревська Т.Г.
  2. Структура щоденника-звіту з навчальної практики, доповідав викладач Каращук О.Г.
  3. Використання сучасного програмного забезпечення при оформленні результатів навчальних практик спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», доповідали викладачі Отян Ю.С та. Протасова І.М.
  4. Проведення навчальних практик з використанням хмарних технологій, доповідав завідувач відділення Прокопенко І.П.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

up